Ongedierte

Ongedierte in je organisatie of bij je thuis kan leiden tot veel schade. Vertrouw net als 100.000 andere afnemers op ons innovatieve Integrated Pest Management Systeem.

Onze gecertificeerde ongediertebestrijders staan voor u klaar

Bio Control Group is uw partner voor preventie en bestrijding van ongedierte. Door onze grote ervaring en intensieve samenwerking met onze klanten bieden wij u de meest efficiënte, duurzame en betaalbare oplossingen. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in onze diensten en technieken voor het weren en bestrijden van ongedierte. 

Integrated Pest Management

Bio Control Group gebruikt als methode IPM (Integrated Pest Management): een geïntegreerde aanpak van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij het bestrijden van ongedierte voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Onze expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.