Detailhandel levensmiddelen

Ongedierte hoort niet thuis in een supermarkt. Niet alleen vanwege de negatieve indruk die het maakt op de klant, maar ook vanwege het ernstige gezondheidsrisico dat ongedierte met zich meebrengt, vooral op plaatsen waar zich vers voedsel bevindt of waar etenswaren worden bereid.

Same Day Service

Bio Control Group is al jaren actief in de voedingsmiddelen detailhandel om het ongedierte te weren. Met onze Same Day Service  is er altijd een bestrijdingstechnicus in uw buurt, op het moment dat u hem nodig heeft. Bio Control Group opereert over heel Nederland en beschikt dus over de juiste middelen en de juiste organisatie om op lokaal niveau een zo efficiënt mogelijke ongediertebestrijding en -preventie te bieden. Niet alleen zal uw bestrijdingstechnicus telkens weer op het juiste moment paraat staan, hij heeft ook onbeperkte toegang tot al onze producten en diensten. Zo wordt uw probleem onmiddellijk opgelost en voorkomt hij dat het opnieuw de kop opsteekt.

shutterstock_749002468

Veel voorkomende ongedierte in de branche, lees meer.

Eén paar muizen kunnen onder gunstige omstandigheden tot 2500 nakomelingen per jaar voortbrengen. 

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten .

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende kakkerlak in Nederland en legt in één ei-pakketje 30 nieuwe soortgenoten.

Essential Pakket

Enter your description
€55
35 Maandelijks
  • Digitaal logboek
  • Knaagdieren
  • Kakkerlakken
  • Mieren
  • Insectenlamp
Populair

Essential pakket

Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke sector specifieke eisen heeft. Daarom hebben wij speciaal voor horeca en MKB een pakket samengesteld om de ongediertepreventie en -bestrijding zo efficiënt en voordelig mogelijk uit te voeren. Dit pakket heet het Essential Pakket, waarmee wij voordelig het hele jaar door bestrijden tegen muizen, vliegen, kakkerlakken, mieren en kruipende insecten. Wij adviseren u tevens in wering tegen ongedierte. Nieuwsgierig naar wat het unieke Essential Pakket voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel ons.

HACCP training

Wij verzorgen ook klassikale CBL-hygiëne code trainingen voor u en uw medewerkers. De CBL-Hygiënecode helpt supermarkten te voldoen aan de verplichte wetgeving op het gebied van voedselveiligheid. Met behulp van de basiskennis uit deze training ben je in staat om de regels voor voedselveiligheid in de praktijk van de supermarkt toe te passen.

training Olivier

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

Digitaal logboek

Alles over ons rapportagesysteem