Skip to content

Rapportage

Regelmatige en hoogwaardige rapportages voor een optimaal resultaat

Enkel ervaren experts

24/7 dienstverlening

Discrete werkwijze

Duurzaam

Om service van topkwaliteit te kunnen leveren, voeren de experts van Bio Control Group periodiek rapportages uit. Dit doen zij in het kader van IPM (Integrated Pest Management), een methode waarin duurzaamheid, discretie en oplossingsgerichtheid voorop staan.

Lees verder

Vrijblijvend advies van een van onze experts

Vrijblijvend advies van een van onze experts

Eerste rapportage

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Deze technische expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.

Deze rapportage dient als basis voor de verdere aanpak, welke in overleg met u wordt gekozen. De experts van Bio Control Group helpen u graag bij de uitvoering van deze adviezen, maar kunnen ook samenwerken met uw eigen technisch personeel.

Rapportage

Periodieke rapportages

De eerste analyse van de technische experts van Bio Control Group legt de basis voor het doorlopen van een IPM-cyclus. In deze cyclus wordt er door middel van verschillende state-of-the-art technieken een geavanceerd netwerk opgezet (het zogenaamde Grid-systeem).

Dit systeem is 24/7 verbonden met het internet en zorgt ervoor dat iedere waargenomen beweging van een plaagdier direct een melding oplevert. Deze meldingen zijn zowel voor u als voor de experts van Bio Control Group inzichtelijk via gebruiksvriendelijke software.

Door te werken met deze technische oplossingen, weet Bio Control Group precies wat er qua plaagdieren gaande is in uw onderneming. Zo kunnen we doelgerichte rapportages schrijven op basis van bezoeken na meldingen door het Grid-systeem.

Het makkelijke aan de gebruikte software is dat alle informatie hier overzichtelijk wordt gebundeld. Zo kunt u in een handomdraai alle registraties van plaagdieren, (voorgaande) bezoekrapporten en geplande werkzaamheden inzien.

In bezoekrapporten presenteren we u een overzicht van meldingen en uitgevoerde werkzaamheden. Tijdens een bezoek vindt een inspectie plaats, op basis waarvan we eventueel aanvullende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een kort verslag van deze werkzaamheden wordt ook opgenomen in de rapportage. Dit zorgt voor complete transparantie.

Tijdens de inspectie wordt er gekeken in hoeverre de gezamenlijk gekozen aanpak aanslaat. Indien nodig zal de aanpak aangepast worden door de formulering van nieuwe, aanvullende adviezen. Daarnaast wordt er gekeken of op bepaalde gebieden (zoals hygiëne) nog winst te behalen valt, die zou kunnen bijdragen aan de oplossing van uw plaagdierproblematiek.

Evaluatie

Nadat de experts van Bio Control Group een advies hebben uitgebracht, worden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten gehouden. Op basis van het gemaakte en uitgevoerde plan zal er binnen afzienbare tijd (termijn wordt in overleg vastgesteld) een kritisch evaluatie plaatsvinden.

Een evaluatie is het product van een vooraf vastgestelde inspectieronde, waarbij de technische experts van Bio Control Group gedetailleerd kijken welke aanpak aanslaat en waar verbetering nodig is.

Deze evaluatie is voorzien van praktische tips om het resultaat te maximaliseren en wordt voorzien van beeldmateriaal. Op deze manier worden de uitdagingen (en oplossingen) niet alleen tekstueel, maar ook visueel inzichtelijk gemaakt. En omdat geen enkel onderdeel van uw bedrijf hetzelfde is, wordt er binnen een evaluatie ook nog gedifferentieerd tussen de verschillende onderdelen in uw onderneming of vestiging. De aanpak van uw afvalhok is bijvoorbeeld heel anders dan de maatregelen die uw kabels beschermen tegen knaagdieren.

Aan het einde van het evaluatierapport worden er een aantal concrete voorstellen gedaan om de situatie te verbeteren en de aanpak van plaagdieren te optimaliseren. Deze evaluatierapporten vormen ook de basis voor de daaropvolgende (periodieke) rapportages.

Op die manier is er niet alleen sprake van constateren, maar ook van een gerichte aanpak en monitoring van zaken die in het oog springen tijdens de evaluatie. Uiteraard gaan de experts van Bio Control Group met u in gesprek over de evaluatie en wordt er gezamenlijk voor een aanpak gekozen.

Over Bio Control Group

Bio Control Group biedt een aantal state-of-the-art oplossingen voor plaagdierenproblematiek in diverse sectoren. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. De Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor hun personeel voldoen en dat aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan.

Wij kunnen u ook hiermee helpen

Vogelwering

Vogelwering

Op maat gemaakte systemen om doelgericht vogels te weren
IPM (Integrated Pest Management)

IPM: Integrated Pest Management

Een geïntegreerde aanpak van plaagdieren voor een optimaal resultaat
Certificeringen

Certificeringen

Uw partner voor het behalen en behouden van certificeringen
Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding door het gebruik van de ECEME-methode en doelgericht gebruik van Integrated Pest Management.
Insectenbestrijding

Insectenbestrijding

Duurzame en effectieve preventie en bestrijding van insecten

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!