Levensmiddelen industrie

Het is voor de voedingsmiddelenindustrie, waar de vervaardiging en/of verpakking van voedingsmiddelen en drank plaatsvindt, van cruciaal belang dat er op hygiënische wijze wordt gewerkt. Ongedierte is in deze sector dan ook zeer onwenselijk. Vervuiling of besmetting van levensmiddelen door ongedierte is een risico voor de volksgezondheid en kan ervoor zorgen dat u (tijdelijk) uw productie stil moet leggen.

De voedingsmiddelenindustrie wordt streng geauditeerd en moet aan zeer veel hygiëne- en kwaliteitseisen voldoen. Deskundige ongediertebeheersing en ongediertebestrijding is noodzakelijk om aan de strenge auditnormen te kunnen voldoen en de voedselveiligheid te kunnen garanderen. Uw productieprocessen moeten van onberispelijke kwaliteit zijn en dit moet u te allen tijde kunnen bewijzen aan auditerende instanties, de bedrijven aan wie u levert en aan hun klanten.

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

24/7 toegang tot alle gegevens met ons client portaal

Innovaties bij Bio Control Group

Plaagdieren die belangrijke hygiëne- en gezondheidsrisico’s met zich meebrengen zijn niet alleen muizen en ratten maar ook plagen van bijvoorbeeld vliegende insecten en verschillende soorten voorraadinsecten, die zich graag ontwikkelen in uw voedselvoorraden. Om deze plaagdieren een stap voor te blijven, blijft Bio Control Group Pest Control innovatieve producten aanbieden.

Grid-systeem

Om u 24/7 te beschermen tegen muizen of ratten hebben wij het Grid-systeem ontwikkeld, een geïntegreerd alarmerings- en bestrijdingssysteem tegen muizen en ratten (incl. snelle respons). Grid zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt aantonen of en op welk moment u last heeft gehad van muizen. De muizenval vangt muizen op zeer hygiënische wijze en rapporteert dit via ons logboek direct aan onze bestrijdingstechnicus. In overleg met u, komt onze bestrijdingstechnicus op een voor u geschikt moment de muis uit de val verwijderen.

Logboek

Met ons digitale rapportage systeem , kunt u 24/7 de status van uw ongediertebestrijding en -preventie inzien. Ons logboek is een zeer gemakkelijke tool om te gebruiken bijvoorbeeld tijdens een audit en neemt daarmee ook veel werk uit uw handen.

Inspectenlampen

Attractief, slank, compact en bescheiden wandmodel (vrijstaande beugel beschikbaar). Dit toestel is ideaal voor gebruik in ruimten waar voedsel wordt bereid.

Chameleon® 1×2 toestellen zijn ultradun, gemakkelijk te onderhouden en vergen slechts een periodieke vervanging van de lijmplanken en een jaarlijkse vervanging van de lampbuizen voor optimale prestaties.

Met de Chameleon® 1×2 worden insecten netjes en veilig op de lijmplank gevangen. Geen lawaai, geen geurtjes, geen problemen. Hierdoor kan het toestel dichter bij gevoelige gebieden geïnstalleerd worden.

Alle Chameleon® toestellen uit dit assortiment maken gebruik van dezelfde lampbuizen en lijmplanken, wat zeer voordelig is voor uw stockbeheer.

Audit

Het bestrijden van ongedierte in uw hotel zien wij als een daadwerkelijke samenwerking. Dat betekent dat wij onze expertise inzetten, maar dat wij ook om uw medewerking vragen. U en uw medewerkers kunnen helpen in het herkennen van ongedierte. Met onze op maat gemaakte trainingen leren wij u en uw medewerkers waar en hoe u moet controleren om ongedierteproblemen te herkennen. Onze instructeurs leggen uit wat u en uw medewerkers kunnen doen om plaagdieruitbraken voor te zijn. 

training Olivier

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

QA

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

Digitaal logboek

Alles over ons rapportagesysteem