Logboek

We weten dat het managen van ongediertebestrijding tijdrovend kan zijn. Om de grootste ongedierterisico’s voor uw bedrijf te bepalen en u voor te bereiden op een audit, wilt u constante toegang tot de belangrijkste informatie omtrent uw ongediertebeheersing.

Met ons logboek geeft u toegang tot realtime informatie over de ongedierteactiviteit binnen uw bedrijf en de historie die u heeft opgebouwd. Dit logboek geeft u een volledig inzicht in alle bezoeken en aanbevelingen van onze servicemedewerker. Zo kunt u prioriteit geven aan uw activiteiten om risico’s te beheersen.

Het maakt niet uit of u verantwoordelijk bent voor ongediertebestrijding op één locatie, of dat u meerdere locaties door het gehele land beheert, met een paar klikken laat u alles zien wat u nodig heeft om uw ongediertebestrijding te managen en u door een audit te helpen. Het neemt u veel werk uit handen en geeft u rust.

Het systeem is ontwikkeld met het woord ‘gemak’ in gedachte. Ook als u bekend bent met een ander rapportagesysteem, weten wij zeker dat u ons logboek snel zult begrijpen. Is er toch iets onduidelijk, kunt u via het tabblad ‘Help’ het beste uit het systeem te halen, zodat u het programma snel leert kennen.

Het logboek is toegankelijk op zowel uw laptop, tablet als uw smartphone, zodat u altijd toegang hebt tot uw digitale rapportage- en analysesysteem op gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Client portal

Met uw persoonlijke client portal heeft u een totaal overzicht van facturen, wetgeving en gegevens voor uw logboek.