Logistiek

In de logistiek draait alles om efficiëntie en economische waarde – de marges kunnen heel klein zijn. U kunt zich de verstoring die een ernstig ongedierteprobleem veroorzaakt gewoonweg niet veroorloven. Daarom vertrouwen heel wat van de toonaangevende logistieke specialisten in Nederland op de actieve ongediertepreventie en ongediertebestrijding van Bio Control Group, zodat zij zelf en hun klanten met een gerust hart kunnen werken.

Aangezien grote volumes goederen uw bedrijf constant in- en uitgaan, is een efficiënte ongediertepreventie en ongediertebestrijding van cruciaal belang. En dat is nu precies wat actieve ongediertebeheersing doet.

Same Day Service

Bij Bio Control Group werken wij altijd met een snelle service. Door onze jaren lange ervaring weten wij precies hoe wij ongedierte effectief en efficiënt kunnen voorkomen en bestrijden. Onze focus ligt op preventie, omdat wij willen voorkomen dat uw huurders last krijgen van ongedierte. Alle bestrijdingstechnici van Bio Control Group hebben door middel van verschillende opleidingen binnen Bio Control Group, uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. De bestrijdingstechnicus, zal tijdens zijn inspecties advies geven over hoe wij in samenwerking met u en uw huurder ongedierte kunnen voorkomen. Door preventieve maatregelen te nemen, bespaart u kosten, omdat bestrijding dan niet meer nodig is.

shutterstock_1015701241

Veel voorkomende ongedierte in de branche, lees meer.

Eén paar muizen kunnen 2700 nakomelingen geven. 

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten 

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende kakkerlak in Nederland en legt in één ei-pakketje 30 nieuwe soortgenoten.

Eén paar muizen kunnen 2700 nakomelingen geven. 

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten 

Ongediertebestrijding van Bio Control Group

Onze diensten zullen worden afgestemd op uw wensen met regelmatig uitgevoerde inspecties. Alle informatie die onze bestrijdingstechnicus tijdens de inspectie tegenkomt wordt opgeslagen in clientportaal, ons online rapportagesysteem voor activiteiten betreffende het beheer van ongediertepreventie en -bestrijding. Met clientportaal hebt u toegang tot al uw informatie over ongediertebestrijding, elk uur van de dag, het gehele jaar door.

Met clientportaal kunt u ook trends volgen, potentiële problemen voorspellen en weringsmaatregelen treffen voordat verdere schade wordt toegebracht.

Sommige van onze diensten bieden een constante digitale controle en detectie van indringers zodat de bestrijdingstechnici van Bio Control Group onmiddellijk kunnen reageren op elk alarm.

24/7 bescherming tegen ratten en muizen

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten 

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende kakkerlak in Nederland en legt in één ei-pakketje 30 nieuwe soortgenoten.

Bel ons

Wij bellen u terug

Gratis inspectie aanvragen