Ratten- en muizenbestrijding.

Voorkom een ratten- of muizenplaag en de schade

Wist u dat ratten en muizen onder andere Salmonellose, Leptospirose, Ziekte van Weil, Rattenbeetziekte, De Pest en het Hantavirus kunnen verspreiden 

Voorkom een muizenplaag en

maak direct een afspraak met onze experts.

Muizen brengen ernstige ziektes met zich mee en vermenigvuldigen erg snel. De knaagdieren zorgen voor schade aan uw pand en uw spullen. Dit kan leiden tot financiële schade maar ook uw reputatie kan op het spel staan.

De dreiging van ongevallen door muizen beperkt zich niet alleen tot ziektes. Muizen knagen ook graag aan elektrische apparatuur en kabels en daarmee groeit het brandgevaar. 

Bescherm u zelf, uw naasten door de ratten of muizen te laten bestrijden.

Oplossing afgestemd op uw situatie

1. Contact

Direct contact met een expert

2. Offerte

Binnen 2 uur een offerte

3. Bestrijding

Dezelfde dag nog een bestrijding gepland

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw last wordt op voorhand bepaald

Tips om muizen te voorkomen

Om een muizenplaag te voorkomen in uw bedrijf of bij u thuis, kunt u een aantal dingen doen. Hieronder leest u hoe u muizen buiten de deur kunt houden.

Tips

De werking

Gedegen schoonmaakplan

Muizen zijn dol op voedsel en komen hier op af. Het is belangrijk dat voedsel(resten) dezelfde dag worden opgeruimd. Afval bakken dagelijks legen en in een afgesloten container gooien.

Opslag minimaal 30 cm van de muur

Muizen zien slecht waardoor muizen langs muren lopen om de locatie te bepalen. Door je producten van de muur af te zetten zullen muizen niet zo snel de producten eten en kan je tevens goed controleren of er muizen in uw bedrijf aanwezig zijn.

Voeding niet op de vloer

Plaats verpakken niet direct op de vloer maar plaatst deze op een verhoging zodat muizen niet direct in het product kunnen klimmen.

Deurbeleid

Houdt deuren en ramen gesloten. Indien deze toch geopend moeten worden, zorg dan voor de juiste wering om toetreding te voorkomen.

Tips

De werking

Bewaar voedsel in bakken

Muizen zijn dol op voedsel en komen hier op af. Het is belangrijk dat je je vaat meteen opruimt, geen etensresten laat liggen en voedsel bewaart in afgesloten bewaarboxen.

Let op het voedsel van huisdieren

Dat muizen op voedsel afkomen is duidelijk. Heb jij ook aan het voedsel van je huisdieren gedacht? Muizen zijn dol op brokjes, vogelzaad en vetbollen. Bewaar het voedsel van je huisdieren in afgesloten bakjes en ruim het overgebleven voedsel in de bakjes of in de kooi op.

Maak en houd je huis schoon

Een paar kruimels in keukenkastjes, onder de koelkast of onder het fornuis zijn al voldoende om muizen aan te trekken. Voor ons zijn het onzichtbare plekjes, maar voor muizen niet. Maak je huis dus grondig schoon.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Onze expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.

Heb ik last van muizen? Zo herkent u een muizenplaag

• Zag u een muis? Dan zit er waarschijnlijk een nest in de buurt. 

 In kasten of langs de plinten van uw woning vindt u kleine langwerpige bruine korrels, dit zijn de uitwerpselen van muizen.

• Het gekras en geknaag van muizen leidt tot zichtbare schade aan uw kabels, apparatuur en meubilair.

Muizen laten een zichtbaar spoor achter. Donkere vegen op de vloer en langs de plinten van uw pand zijn buiksmeerresten van muizen. 

• Bij een muizenplaag ruikt u een sterke, onaangename geur, dit komt omdat muizen hun territorium afbakenen met hun urine.

• Hoort u gekras of getrippel in de muur of het plafond?

Muizennesten met muizenjongen vindt u vaak op rustige, geborgen plekken zoals achter kasten en dozen op zolder, in de kelder of in de schuur.

Nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel of chat met ons!

Heeft u nog vragen?

Muizen bij u thuis?

U constateert een muizenplaag bij u thuis. Nu moet het worden opgelost. U zoekt op het internet naar doe-het-zelf oplossingen en ontdekt dat er een veelvoud aan producten wordt aangeboden. Aan het gebruik van doe-het-zelfartikelen zitten echter wel risico’s verbonden. U heeft geen zekerheid dat het probleem daadwerkelijk wordt opgelost en bij verkeerd gebruik worden de problemen alleen erger. Bovendien gooit u dan alleen maar uw geld weg. 

Doe-het-zelfproducten kunnen een voordelige manier om kleine muizenplagen in huis te bestrijden. Maar goedkoop is vaak duurkoop. Door het inschakelen van een gecertificeerde bestrijdingstechnicus worden kleine tot grote muizenplagen effectief aangepakt.

Onze bestrijdingstechnici helpen u met het creëren van een veilige omgeving voor uw gezin door de muizenplaag te bestrijden en u te adviseren over het voorkomen van nieuwe plagen. Bio Control Group is discreet, snel, duurzaam en efficiënt in het oplossen van uw ongedierteprobleem.

Muizen in uw bedrijf?

Bio Control Group werkt met bedrijven in alle sectoren om muizen te bestrijden. Bescherm uw werknemers, klanten en imago met onze duurzame en doelgerichte diensten. Bio Control Group zorgt ervoor dat huidige plaagdierproblemen worden aangepakt en uw bedrijf in de toekomst weerbaar is tegen potentiële plagen.

Kosten voor het bestrijden van muizen

Een muizenbestrijding bestaat in de eerste plaats uit een onderzoek instellen hoe deze muizen binnen kunnen komen. Alle gevonden mogelijke toetredingen worden hier afgedicht. Hiermee wordt voorkomen dat nieuwe besmettingen ontstaan. Al onze bestrijdingsmiddelen worden altijd geplaatst in afgesloten lokaas depots. Belangrijk is hierbij dat de nog aanwezige muizen geen andere voedingsmiddelen in huis of organisatie kunnen vinden. Met deze werkwijze zorgen wij voor een een duurzame oplossing. Voor bedrijven werken wij volgens het IPM protocol waarin wij adviseren,  inspecties uitvoeren, afdichten en indien nodig bestrijdingen verrichten. Wij zijn bekend met de diverse hygiëne codes.  Bekijk in dit artikel alle kosten.

Bespaartips:

  • Regel uw afvalstromen zodanig dat plaagdieren hier niet bij kunnen komen.
  • Voer een goed deurbeleid en controleer regelmatig of deze goed sluitend zijn.
  • Houd werkplekken altijd goed opgeruimd.
  • Houdt opslag vrij van wanden zodat controle goed mogelijk is.

Prijsopbouw muizenbestrijding