Voorkom een muizenplaag en de schade.

Voorkom een muizenplaag en

maak direct een afspraak met onze experts.

Muizen bestrijden in huis of in je bedrijf is noodzakelijk: muizen kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen, in het bijzonder in keukens, de productieruimte, het magazijn of in speelruimten van kinderen.

Een muis kan verder grote schade toebrengen aan uw pand, apparatuur en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische bekabeling kunnen muizen zelfs brand veroorzaken.

Oplossing afgestemd op uw situatie

1. Contact

Direct contact met een expert.

2. Offerte

Binnen 2 uur een offerte.

3. Bestrijding

Dezelfde dag nog een bestrijding gepland.

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw last wordt op voorhand bepaald.

Tips om muizen te voorkomen

Om een muizenplaag te voorkomen in uw bedrijf of bij u thuis, kunt u een aantal dingen doen. Hieronder leest u hoe u muizen buiten de deur kunt houden.

Tips

De werking

Gedegen schoonmaakplan

Muizen zijn dol op voedsel en komen hier op af. Het is belangrijk dat voedsel(resten) dezelfde dag worden opgeruimd. Afval bakken dagelijks legen en in een afgesloten container gooien.

Opslag minimaal 30 cm van de muur

Muizen zien slecht waardoor muizen langs muren lopen om de locatie te bepalen. Door je producten van de muur af te zetten zullen muizen niet zo snel de producten eten en kan je tevens goed controleren of er muizen in uw bedrijf aanwezig zijn.

Voeding niet op de vloer

Plaats verpakken niet direct op de vloer maar plaatst deze op een verhoging zodat muizen niet direct in het product kunnen klimmen.

Deurbeleid

Houdt deuren en ramen gesloten. Indien deze toch geopend moeten worden, zorg dan voor de juiste wering om toetreding te voorkomen.

Tips

De werking

Bewaar voedsel in bakken

Muizen zijn dol op voedsel en komen hier op af. Het is belangrijk dat je je vaat meteen opruimt, geen etensresten laat liggen en voedsel bewaart in blikken.

Let op het voedsel van huisdieren

Dat muizen op voedsel afkomen is duidelijk. Heb jij ook aan het voedsel van je huisdieren gedacht? Muizen zijn dol op brokjes, vogelzaad en vetbollen. Bewaar het voedsel van je huisdieren in afgesloten bakjes en ruim het overgebleven voedsel in de bakjes of in de kooi op.

Maak en houd je huis schoon

Een paar kruimels in keukenkastjes, onder de koelkast of onder het fornuis zijn al voldoende om muizen aan te trekken. Voor ons zijn het onzichtbare plekjes, maar voor muizen niet. Maak je huis dus grondig schoon.

De typische verschijnselen van een muizenprobleem zijn

• Het zien van muizen in huis of uw bedrijf.

• Krassende geluiden in muren of plafonds.

Uitwerpselen – Muizen laten kleine, donkere uitwerpselen achter, vooral langs muren of op plaatsen waar ze vaak komen, zoals in kasten of onder gootstenen.

• Kenmerkende geur – Muizen laten een naar muskus en ammoniak ruikend spoor achter, dat vooral sterk is in (half)gesloten ruimten, zoals onder kasten.

• Schade – Muizentanden groeien voortdurend en daarom knagen ze aan alles, van hout en plastic tot bekabeling en andere harde materialen.

• Nesten – Muizennesten zijn vooral te vinden op beschutte plaatsen, zoals achter koelkasten. Nesten bevatten vaak jonge muizen.

Heeft u nog vragen?

Muizen bij u thuis?

Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid? Of wilt u ze vangen om ze terug in de natuur te zetten, ver van uw huis? Er zijn veel producten tegen muizen op de markt. Er is echter geen product te koop dat 100% garantie geeft dat u na gebruik van uw muizenprobleem verlost bent. Gebruikt u de producten tegen muizen niet correct, dan heeft u niet alleen geld verspild. Muizen vermenigvuldigen zich in een razendsnel tempo, de plaag in huis is dus alleen maar groter geworden.

Professionele muizenbestrijding

Doe-het-zelfproducten voor particulieren zijn een voordelige manier om kleine muizenplagen in huis te bestrijden. Voor grote muizenoverlast of terugkerende muizenplagen is professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van Bio Control Group lossen uw muizenprobleem op en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst muizenvrij kunt houden. Onze service is snel, effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons.

Muizen in uw bedrijf?

Bio Control Group biedt effectieve en duurzaam muizenbestrijding voor bedrijven in alle sectoren. Vertrouw op onze experts om op een effectieve manier muizen te bestrijden en om toekomstige knaagdierbesmettingen te voorkomen. Muizenproblemen kunnen negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf en slecht zijn voor uw reputatie. Lees hieronder meer over de risico’s van muizen voor uw bedrijf.

Prijsopgave aanvragen

Erkende bestrijder bij jou in de regio

Binnen 2 uur uw offerte

Bestrijdingsmiddelen muizen

  • Tomcat Blox
  • Rodentstop

De populaire Tomcat Blox met uiterst smakelijke receptuur voor een superieure opname, voor zowel huismuizen als bruine ratten. Tomcat Blox is speciaal geformuleerd met een optimale mix van voedselingrediënten en een kleine hoeveelheid paraffine en kan hierdoor in zowel natte als droge omstandigheden ingezet worden. Dankzij het speciale extrusie-proces van Bell krijgen de blokjes hun kenmerkende vorm en randen waar ratten en muizen zo graag aan knagen. Bovendien kunnen de blokken snel en eenvoudig in de meest voorkomende lokaaskisten vastgezet worden (met behulp van metalen staafjes) dankzij het voorgeboorde gat in het midden.

NEDERLAND

Het middel moet worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde aan de bovenzijde afgesloten voerkistjes of –doosjes. Bij gebruik in riolen moeten de lokaasblokken boven de waterlijn m.b.v. metaaldraad of een haak worden opgehangen of in vastgezette lokaasdoosjes of –kisten worden uitgelegd.

De toepassing ter bestrijding van bruine ratten rond gebouwen en voedselopslagplaatsen uitsluitend volgens IPM zoals omschreven in de meest recente versie van het ‘Handboek beheersing van ratten om gebouwen en voedselopslagplaatsen’ door bedrijven die zijn gecertificeerd voor IPM-Rattenbeheersing.

Meer informatie
ToelatingsnummerNL-0006285-0000 | BE2014-0031
Werkzame StofBromadiolon 0,005%