Vraag nu onze gratis inspectie aan in uw bedrijf

Ongediertebestrijding voor uw sector

Bio Control Group is een familiebedrijf dat sinds 2003 maatwerk biedt voor ongediertebestrijding bij bedrijven en particulieren. Door onze ruime ervaring en samenwerking met onze klanten kunnen, wij voor u de meest efficiënt oplossingen bieden. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor de mensen binnen de organisatie en dat er aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan.

Duurzaam werken is ons uitgangspunt en daarom werken wij volgens de Integrated Pest Management (IPM) methode: een geïntegreerde bestrijding van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij ongediertebestrijding voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Het gebruik van IPM komt de voedselveiligheid dus ten goede. Dit ligt echter niet alleen aan de alternatieve manier van ongediertebestrijding, maar ook door de effectieve preventie.  IPM is dan ook een methode waarin meerdere aanpakken worden gecombineerd om het optimale resultaat te behalen. Bio Control Group maakt gebruik van IPM om een duurzame, effectieve en oplossingsgerichte aanpak te kunnen garanderen. 

Bel ons

Wij bellen u terug

Stel uw vraag via WhatsApp

Gratis inspectie aanvragen

Voedingssector

Bio Control Group werkt proactief met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie om ongediertebesmettingen te voorkomen, plagen te verhelpen en het risico op toekomstige problemen te verkleinen. We beheersen risico’s in overeenstemming met de geldende normen en wet- en regelgeving op gebied van voedselveiligheid.

Non-food sector

Ook de non-food sector is gebaat met een vakkundige ongediertebestrijder. Bescherm uw pand tegen knaagschade en zorg voor een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten met de diensten van Bio Control Group.

Werkwijze

Ongedierte in uw bedrijf?

Bel dan naar 085 0010250

dezelfde dag aanwezig

Bij een melding kunnen wij dezelfde dag aanwezig.

Bestrijdingsplan

Samen met u kijken onze bestrijdingstechnicus naar de beste oplossing voor uw situatie.