Snel en veilig bestrijden van ongedierte

Vertrouw net als 100.000 andere afnemers op ons innovatieve Integrated Pest Management Systeem.

Onze gecertificeerde ongediertebestrijders staan voor u klaar

Bio Control Group is uw partner voor preventie en bestrijding van ongedierte. Door onze grote ervaring en intensieve samenwerking met onze klanten bieden wij u de meest efficiënte, duurzame en betaalbare oplossingen. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in onze diensten en technieken voor het weren en bestrijden van ongedierte. 

Ook in voedselveiligheid is Bio Control Group Expert. Samen met u zorgen we voor een optimale hygiëne binnen uw bedrijf en stellen wij duidelijke richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne.

  • Snelle service: Tijdens kantooruren kunnen wij dezelfde dag nog bij u zijn.
  • Discreet en zonder hinder voor uw activiteiten.
  • Met respect voor milieu.
  •  Efficiënte oplossingen 

Een overzicht van de branches waarin wij actief zijn

Erkende ongediertebestrijders bij u thuis voor een eerlijke prijs

Actuele plagen

Ratten >

4 manieren om bedwantsen eenvoudig te herkennen

Duurzaam bestrijden met respect voor mens en milieu

Wij geven altijd garantie op onze wespenbestrijding

Uw digitale omgeving

Contactformulier

Ongediertewijzer

Saskia
Saskia
Lees verder
“Wespennest in tuin snel en effectief geruimd. Top!” Had voor de 3e x in 4 jaar een wespennest in de tuin. Ben allergisch dus dit jaar toch maar laten bestrijden. Bio Control Group kon de volgende ochtend al langs komen en heeft het probleem snel en effectief geruimd. Sneu voor de wespen, maar het werd onveilig. Zeer tevreden. Kan nu weer rustig buiten zitten.
Sarah
Sarah
Lees verder
“Goed werk” Vond het een beetje prijzig maar hopelijk levert het het gewenste resultaat op.
Diana
Diana
Lees verder
“Zeer tevreden, wespennest was zo verdwenen” Zeer tevreden, wespennest was zo verdwenen. Als we nog wespen zouden zien dan wilden ze kosteloos terugkomen, maar gelukkig was dat niet nodig.
Previous
Next

Integrated Pest Management

Bio Control Group gebruikt als methode IPM (Integrated Pest Management): een geïntegreerde aanpak van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij het bestrijden van ongedierte voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Onze expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.