Vraag nu onze gratis inspectie aan in uw bedrijf

Ongediertebestrijding in uw bedrijf

Bio Control Group is voor voedingsbedrijven de One-Stop-Shop als het gaat om waarborging van kwaliteit en voedselveiligheid. Onze ongediertebestrijdingsdienst staat in nauw contact met onze lead auditors om uw diensten en producten optimaal te beschermen tegen plaagdieren en de veiligheid te waarborgen. Onze vakbekwame bestrijdingstechnici adviseren u op het gebied van preventie tijdens hun reguliere bezoeken, zodat uw bedrijf vrij blijft van ongedierte.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bio Control Group is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plaagdiermanagement Bedrijven (NVBP). Maak gebruik van onze proactieve benadering op het gebied van ongediertepreventie en bestrijding in een zakelijke omgeving en laat uw onderneming maximaal beschermen tegen ongedierte.

Bel ons

Wij bellen u terug

Gratis inspectie aanvragen

Voedingssector

Bio Control Group werkt proactief met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie om ongediertebesmettingen te voorkomen, plagen te verhelpen en het risico op toekomstige problemen te verkleinen. We beheersen risico’s in overeenstemming met de geldende normen en wet- en regelgeving op gebied van voedselveiligheid.

Non-food sector

Ook de non-food sector is gebaat met een vakkundige ongediertebestrijder. Bescherm uw pand tegen knaagschade en zorg voor een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten met de diensten van Bio Control Group.

Werkwijze

Ongedierte in uw bedrijf?

U constateerd ongedierte.

ZElfde dag aanwezig

Tijdens werkdagen zijn wij bij een melding nog dezelfde dag aanwezig.

Bestrijdingsplan

U ontvangt volgende dag al een bestrijdingsplan.