Last van ongedierte?

Onze ervaren ongediertebestrijder staan voor u klaar.

+ 0
aantal bestrijdingen 2020
0
tevreden klanten
0
Score

Vandaag nog onze professionele ongediertebestrijding bij u thuis

Onze bestrijders zijn professionele lokale ongediertebestrijders. Je  krijgt rechtstreeks contact met een expert voor het maken van een afspraak. Vaak dezelfde dag heb je een efficiënte, duurzame en betaalbare oplossing voor ongedierte in je woning. U ontvangt altijd van ons eerst een prijsopgave per email voordat wij komen bestrijden.

Neem contact met ons op

Afspraak maken

Stel uw vraag via WhatsApp

Betrouwbaar

Wij garanderen dat de bestrijdingen naar tevredenheid worden afgerond.

Snelheid

Moet het nu weg? In de meeste gevallen kunnen wij al dezelfde dag lang komen bestrijden.​

Gecertificeerd

Al onze bestrijdingstechnici zijn vakbekwaam en kunnen zich altijd identificeren

Deskundig

Wij leveren vakmannen met verstand van zaken en zijn wij aangesloten bij de NVPB. ​

Uw beoordelingen

“Wespennest weg.” Monique geschreven op 24 september 2019 Snel en vakkundig. Geen last meer gehad van wespen. In korte tijd al resultaat.
Monique
“Snelle en vakkundige service.” geschreven op 7 augustus 2020. Na het eerste contact laat in de middag was de medewerker binnen 2 uur ter plaatse om een wespennest te bestrijden. Bio Control Group geeft de garantie dat men net zo vaak terug komt totdat de overlast opgelost is. Omdat het nest in de bijkeuken boven het plafond zat, zie ik nu na twee weken zo nu en dan nog een versufte wesp in de plafondlamp terechtkomen, maar zie buiten geen in en uit vliegende wespen meer. Ik ga er dus voorlopig van uit dat het probleem opgelost is.
Eline
Wat een top service! Liep al tijden tegen het probleem van muizen aan en nu is het eindelijk verholpen. Fijne site en keurig contact. Ik zou het iedereen aanbevelen die met dit probleem kampt!​
Daan
“Gewoonweg super en netjes” geschreven op 4 juli 2020 Heel netjes en duidelijk uitgelegd wat er in de offerte staat. Netjes vooraf gebeld door keurige bestrijder hoe laat hij verwacht voor de deur te staan. In alles erg tevreden en daar bovenop garantie tot einde jaar. Super tevreden!
Julia