Over Bio Control Group

Bio Control Group biedt een aantal state-of-the-art oplossingen voor plaagdierproblematiek in diverse sectoren.

Enkel ervaren experts

24/7 dienstverlening

Discrete werkwijze

Duurzaam

Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor hun personeel voldoen en dat er aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan.

Ons onderscheidend vermogen

1. Doelgericht

Wat voorop staat in het oplossen van plaagdierproblemen door Bio Control Group, is het boeken van resultaten voor de klant. In overleg met de klant wordt er gekeken naar een kosteneffectieve aanpak voor de lange termijn.

2. Wij werken alleen met ervaren experts

Het leveren van topkwaliteit heeft de hoogste prioriteit bij Bio Control Group. Daarom werken wij alleen met experts. Ons technisch personeel heeft niet alleen de juiste opleidingen, maar ook een schat aan ervaring waardoor de levering van hoogwaardig vakmanschap gegarandeerd wordt. Onze technici hebben allemaal hun EVM-diploma en werken volgens de normen van HACCP Nederland, BRC IFS en ISO 22000. Onze experts begeleiden u dan ook graag bij het behalen van vereiste certificeringen.

3. Het leveren van maatwerk

Iedere sector kent unieke uitdagingen. Om onze klanten van maatwerk te kunnen voorzien, begint ieder programma met een introductie en een inspectie van onze technische afdeling. Op basis hiervan maken wij een rapportage op maat, waarin wij advies uitbrengen over het vervolgtraject.

4. 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Het leveren van een snelle, betrouwbare service heeft voor ons de hoogste prioriteit. Bij een mogelijke uitbraak van een plaagdierprobleem is het zaak om zo snel mogelijk te handelen. Daarom garanderen wij dat er bij een melding van een probleem binnen 24 uur door een expert gereageerd wordt. Eenmaal op locatie hebben onze experts altijd de vereiste materialen om ter plekke adequaat op het probleem te reageren.

5. Een duurzame aanpak

In tegenstelling tot veel partijen in deze sector, staat het beschermen van het milieu in het DNA van ons bedrijf gegrift. Voorkomen is veel beter dan genezen. Daarom staan oplossingen die gericht zijn op preventie en advies centraal in onze aanpak, en gebruiken wij zo min mogelijk pesticiden. Dit is niet alleen een veel effectievere methode in het weren van plaagdieren, het is ook veel beter voor de instandhouding van de omliggende ecosystemen. Door het minimaliseren van het aantal gifstoffen, dragen wij ook zorg voor het beschermen van de voedsel- en watervoorzieningen.

6. State-of-the-art technieken

Bio Control Group gebruikt verschillende geavanceerde technieken om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Tegelijkertijd willen wij de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming zo min mogelijk beïnvloeden. Het systeem dat wij hiervoor ontwikkeld hebben is het Grid-systeem (live monitoring op afstand), een integraal onderdeel van de ECEME-methode.

7. Discretie

De laatste onderscheidende factor van Bio Control Group is dat wij in absolute discretie werken. In tegenstelling tot andere partijen komen wij onopvallend ons werk doen, werken wij waar nodig ’s nachts en dragen wij er zorg voor dat ons werk zo geruisloos mogelijk plaatsvindt. Niemand hoeft immers te weten dat u een plaagdierspecialist in de arm hebt genomen.

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!