Wij zijn uw ongediertebestrijder

Wij beschermen uw gezin tegen ongedierte

Vertrouw net als 100.000 andere afnemers op onze innovatieve en duurzame bestrijding.

Gecertificeerde ongediertebestrijders staan voor u klaar

Onze bestrijders zijn professionele lokale ongediertebestrijders. Je  krijgt rechtstreeks contact met een expert voor het maken van een afspraak. Vaak dezelfde dag heb je een efficiënte, duurzame en betaalbare oplossing voor ongedierte in je woning. U ontvangt altijd van ons eerst een prijsopgave per email voordat wij komen bestrijden.

 

4 manieren om bedwantsen eenvoudig te herkennen

Bestrijding met respect voor mens en milieu

Wij geven altijd garantie op onze wespenbestrijding

Contactformulier

Saskia
Saskia
Lees verder
“Wespennest in tuin snel en effectief geruimd. Top!” Had voor de 3e x in 4 jaar een wespennest in de tuin. Ben allergisch dus dit jaar toch maar laten bestrijden. Bio Control Group kon de volgende ochtend al langs komen en heeft het probleem snel en effectief geruimd. Sneu voor de wespen, maar het werd onveilig. Zeer tevreden. Kan nu weer rustig buiten zitten.
Sarah
Sarah
Lees verder
“Goed werk” Vond het een beetje prijzig maar hopelijk levert het het gewenste resultaat op.
Diana
Diana
Lees verder
“Zeer tevreden, wespennest was zo verdwenen” Zeer tevreden, wespennest was zo verdwenen. Als we nog wespen zouden zien dan wilden ze kosteloos terugkomen, maar gelukkig was dat niet nodig.
Previous
Next

Integrated Pest Management

Bio Control Group gebruikt als methode IPM (Integrated Pest Management): een geïntegreerde aanpak van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij het bestrijden van ongedierte voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Onze expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.