we are on our way

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin iaculis luctus leo ut lacinia. Nunc et augue pulvinar, luctus mi non, sagittis odio. Phasellus congue sem nulla, non sodales orci malesuada vel. Aliquam posuere mi eros, at condimentum elit feugiat vel.

Logboek

Inloggen

Rapportage

Periodieke rapportages

De eerste analyse van de technische experts van Bio Control Group legt de basis voor het doorlopen van een IPM-cyclus. In deze cyclus wordt er door middel van verschillende state-of-the-art technieken een geavanceerd netwerk opgezet (het zogenaamde Grid-systeem).

Dit systeem is 24/7 verbonden met het internet en zorgt ervoor dat iedere waargenomen beweging van een plaagdier direct een melding oplevert. Deze meldingen zijn zowel voor u als voor de experts van Bio Control Group inzichtelijk via gebruiksvriendelijke software.

Door te werken met deze technische oplossingen, weet Bio Control Group precies wat er qua plaagdieren gaande is in uw onderneming. Zo kunnen we doelgerichte rapportages schrijven op basis van bezoeken na meldingen door het Grid-systeem.

Het makkelijke aan de gebruikte software is dat alle informatie hier overzichtelijk wordt gebundeld. Zo kunt u in een handomdraai alle registraties van plaagdieren, (voorgaande) bezoekrapporten en geplande werkzaamheden inzien.

In bezoekrapporten presenteren we u een overzicht van meldingen en uitgevoerde werkzaamheden. Tijdens een bezoek vindt een inspectie plaats, op basis waarvan we eventueel aanvullende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een kort verslag van deze werkzaamheden wordt ook opgenomen in de rapportage. Dit zorgt voor complete transparantie.

Tijdens de inspectie wordt er gekeken in hoeverre de gezamenlijk gekozen aanpak aanslaat. Indien nodig zal de aanpak aangepast worden door de formulering van nieuwe, aanvullende adviezen. Daarnaast wordt er gekeken of op bepaalde gebieden (zoals hygiëne) nog winst te behalen valt, die zou kunnen bijdragen aan de oplossing van uw plaagdierproblematiek..

Eerste rapportage

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Deze technische expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.

Deze rapportage dient als basis voor de verdere aanpak, welke in overleg met u wordt gekozen. De experts van Bio Control Group helpen u graag bij de uitvoering van deze adviezen, maar kunnen ook samenwerken met uw eigen technisch personeel.

Evaluatie

Nunc et augue pulvinar, luctus mi non, sagittis odio. Phasellus congue sem nulla.non sodales orci malesu da velliq uam mi eros.

companies we've worked with