Restaurants & Cafés

Het meest waardevolle bedrijfsmiddel van uw restaurant, café, cafetaria of lunchroom is uw reputatie. Deze komt voornamelijk tot stand door de kwaliteit van het aanbod en uw service, maar uw klanten verwachten ook het hoogste hygiëneniveau van u.

U wilt dat uw gasten een goede ervaring hebben in uw horeca onderneming. Ervaringen van gasten zowel positief, maar vooral negatieve, worden makkelijk en snel op het internet gedeeld. Dit kan uw reputatie ernstig schaden. Muizenrattenvliegenmieren en kakkerlakken hebben invloed op deze ervaring. Ook vormt ongedierte een bedreiging voor de hygiënestandaards op de plaatsen waar eten bereid en opgeslagen wordt. Daar komt bij dat u regelmatig wordt gecontroleerd door de NVWA, die haar bevindingen voor lunchrooms openbaar maakt. De NVWA controleert naast hygiëne ook streng op ongediertewering.

Cafés & Restaurants

Het ergste wat u kan overkomen in een hotelkamer is een besmetting van bedwantsen en andere bijtende insecten. Bedwantsen vormen een toenemend gevaar voor hotels overal ter wereld, omdat er steeds meer internationale gasten komen die zich vaak verplaatsen van het ene naar het andere hotel.

Wilt u meer weten over de ongedierterisico’s in uw hotel? Doe uw eigen risicobeoordeling.

Restaurant_Rijks_11

Veel voorkomende ongedierte in de branche, lees meer.

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

IPM

Integrated Pest Management

Heeft u nog vragen?

Essential Pakket

Enter your description
€55
35 Maandelijks
  • Digitaal logboek
  • Knaagdieren
  • Kakkerlakken
  • Mieren
  • Insectenlamp
Populair

Essential pakket

Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke sector specifieke eisen heeft. Daarom hebben wij speciaal voor horeca en MKB een pakket samengesteld om de ongediertepreventie en -bestrijding zo efficiënt en voordelig mogelijk uit te voeren. Dit pakket heet het Essential Pakket, waarmee wij voordelig het hele jaar door bestrijden tegen muizen, vliegen, kakkerlakken, mieren en kruipende insecten. Wij adviseren u tevens in wering tegen ongedierte. Nieuwsgierig naar wat het unieke Essential Pakket voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel ons.

Inspectie NVWA

NVWA

Sinds juni 2014 maakt de NVWA de inspectieresultaten bij lunchrooms bekend via haar website, met de kleuren groen, oranje en rood. Consumenten kunnen op de website zien of de lunchroom de regels voor voedselveiligheid naleeft. De NVWA beoordeelt de lunchrooms op de juiste omgang met voedsel, hygiëne en ongediertewering.

Voorkom dat uw lunchroom oranje wordt, omdat u niet voldoet aan één van de drie controlepunten. Bio Control Group beschermt u tegen overlast van ongedierte en geeft praktische adviezen op het gebied van ongediertewering.

> NVWA Website <

Logboek

Altijd en overal toegang tot al uw informatie over ongediertebestrijden en -preventie 

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

Digitaal logboek

Alles over ons rapportagesysteem