Restaurants & Cafés

Het meest waardevolle bedrijfsmiddel van uw restaurant, café, cafetaria of lunchroom is uw reputatie. Deze komt voornamelijk tot stand door de kwaliteit van het aanbod en uw service, maar uw klanten verwachten ook het hoogste hygiëneniveau van u.

U wilt dat uw gasten een goede ervaring hebben in uw horeca onderneming. Ervaringen van gasten zowel positief, maar vooral negatieve, worden makkelijk en snel op het internet gedeeld. Dit kan uw reputatie ernstig schaden. Muizenrattenvliegenmieren en kakkerlakken hebben invloed op deze ervaring. Ook vormt ongedierte een bedreiging voor de hygiënestandaards op de plaatsen waar eten bereid en opgeslagen wordt. Daar komt bij dat u regelmatig wordt gecontroleerd door de NVWA, die haar bevindingen voor HORECA openbaar maken. De NVWA controleert naast hygiëne ook streng op ongedierte.

Veel voorkomende ongedierte in de branche, lees meer.

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

IPM

Integrated Pest Management

Plaagdierbestrijding door Bio Control Group

bedrijven die voedsel verwerken zijn erg aantrekkelijk voor ongedierte. Kans op een plaagdierbesmetting is dan ook reëel. Dit maakt het voor u essentieel om maatregelen te nemen omtrent ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Want alleen dan kunt u uw gasten verzekeren dat uw voedsel en drank op een hygiënische wijze is bereidt.

Bio Control Group is expert op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Dagelijks ondersteunen wij restaurants, cafetaria’s, cafés en lunchrooms met ongediertebestrijding. Naast dat wij ongedierte voor u bestrijden, adviseren wij u welke maatregelen u zelf kunt nemen, om het risico op ongedierte in uw pand nog kleiner te maken, zodat u zich kunt blijven focussen op wat voor u het belangrijkst is, uw gasten.

Bio Control Group is een nationale organisatie, dit betekent dat wij in heel Nederland opereren.Uw plaatselijke bestrijdingstechnicus zal uw pand regelmatig inspecteren om lokazen te controleren, te onderzoeken of er tekenen van ongedierteactiviteit zijn, mogelijke risico’s te identificeren en u te adviseren over de maatregelen die u kunt nemen om het risico op ongedierte in de toekomst te verminderen. Als er zich een probleem voordoet, zal onze snelle responsservice betekenen dat onze bestrijdingstechnicus snel bij u zal zijn om het ongedierteprobleem aan te pakken.

Bio Control Group is bekend met de HACCP normen en wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die afnemers en auditorganisaties stellen. Ook hebben wij een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) verklaring, zo kunnen wij, indien gewenst, gifvrije ongediertebestrijding bij u uitzetten.

Daarnaast begrijpen wij dat u, voor uw ongediertebestrijding graag discretie wilt. We kunnen u ook voor en na sluitingstijd ontzorgen op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Wilt u meer weten over de ongedierterisico’s in uw hotel? Doe uw eigen risicobeoordeling.

Inspectie van Bio Control Group

Restaurant_Rijks_11

Heeft u nog vragen?

Essential Pakket

Vanaf
35 Maandelijks
  • Digitaal logboek
  • Knaagdieren
  • Kakkerlakken
  • Mieren
  • Insectenlamp
Populair

Essential pakket

Dankzij onze ruime ervaring weten wij dat elke sector specifieke eisen heeft. Daarom hebben wij speciaal voor horeca en MKB een pakket samengesteld om de plaagdierpreventie en -bestrijding zo efficiënt en voordelig mogelijk uit te voeren. Dit pakket heet het Essential Pakket, waarmee wij voordelig het hele jaar door bestrijden tegen muizen, vliegen, kakkerlakken, mieren en kruipende insecten. Wij adviseren u tevens in wering tegen plaagdieren. Nieuwsgierig naar wat het unieke Essential Pakket voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel ons.

Inspectie NVWA

NVWA

Sinds juni 2014 maakt de NVWA de inspectieresultaten bij lunchrooms bekend via haar website, met de kleuren groen, oranje en rood. Consumenten kunnen op de website zien of de lunchroom de regels voor voedselveiligheid naleeft. De NVWA beoordeelt de lunchrooms op de juiste omgang met voedsel, hygiëne en ongediertewering.

Voorkom dat uw lunchroom oranje wordt, omdat u niet voldoet aan één van de drie controlepunten. Bio Control Group beschermt u tegen overlast van plaagdieren en geeft praktische adviezen op het gebied van plaagdierpreventie.

> NVWA Website <

Logboek

Altijd en overal toegang tot al uw informatie over uw plaagdierpreventie en -bestrijding plan.

Bio Control Group biedt u altijd één aanspreekpunt

Waarborg uw kwaliteit met onze leadauditors

Blijf up-to-date met onze HACCP-trainingen

Digitaal logboek

Alles over ons rapportagesysteem