Skip to content

Facilities Management

Voor iedere plaagdieruitdaging in de facilitaire sector een duurzame oplossing op maat

Enkel ervaren experts

24/7 dienstverlening

Discrete werkwijze

Duurzaam

Belang van plaagdierpreventie binnen facilities management

Plaagdieren zijn ongewenste gasten voor ondernemers. Daarnaast zijn ze erg schadelijk voor uw reputatie onder klanten en kunnen ze een effectieve bedrijfsvoering erg in de weg staan. Bio Control Group helpt u deskundig, snel en discreet van uw plaagdierprobleem af.

Door effectief optreden van onze experts, wordt de overlast geminimaliseerd en zodoende zal ook de financiële schade als gevolg van plaagdieren sterk worden ingeperkt. Plaagdieren horen niet thuis in uw panden, maar ook niet in het pand van de klant. Daarom biedt Bio Control Group voor iedere plaagdieruitdaging in de facilitaire sector een duurzame oplossing op maat.

Om invulling te geven aan geïntegreerde plaagdieraanpak (IPM), heeft Bio Control Group de ECEME-methode ontwikkeld. ECEME staat voor Exclusion, Counsel, Eradication, Monitoring en Evaluation. Door het proces van begin tot einde te begeleiden en vorm te geven, wordt een langdurig oplossingsgerichte aanpak gegarandeerd.

Lees verder

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!

De aanpak van Bio Control Group binnen facilities management

Om de impact van plaagdieren te minimaliseren, zijn er een aantal zaken in het vakgebied facilities management waarop goed gelet moet worden. Ten eerste is het van belang dat u samen met uw personeel zorgt voor een schone (werk)omgeving, iets dat alleen te garanderen is door een effectieve aanpak van plaagdieren die zowel repressief als preventief is.

Indien u geen gebruik maakt van de mogelijkheden tot een geïntegreerde plaagdieraanpak, dan kan dit resulteren in een snellere waardevermindering van het beheerde pand, onverhuurbaarheid van het vastgoed en ontevreden klanten (zowel huurders als verhuurder(s)).

Knaagdieren leiden namelijk niet alleen tot overlast, maar kunnen ook daadwerkelijk een gevaar vormen voor het pand en uw medewerkers. Zo kunnen knaagdieren bijvoorbeeld door het aanbrengen van knaagschade aan kabels zorgen voor een onveilige(re) situatie door het veroorzaken van een verhoogd brandgevaar.

Het is namelijk niet alleen uw eigen aanzien dat op het spel staat. Ook het aanzien van uw klant(en) staat op het spel. Los van het imagotechnische argument, is het ook van belang dat er ten allen tijde sprake is van veilige werkomstandigheden voor de werknemers van uw klant of huurder van het pand, iets wat door plaagdieren in gevaar wordt gebracht.

Insecten, vogels en knaagdieren leveren de grootste problemen op binnen deze sector. Plaagdieren zijn zeker in de facilitaire sector een groot probleem dat aandacht verdiend. Door de grote verscheidenheid in de daadwerkelijke problemen die voorkomen in het vakgebied facilities management, is het van groot belang een ervaren partner in de arm te nemen. Bio Control Group werkt daarom alleen met experts en heeft al jarenlange ervaring binnen de sector.

Om een gestructureerde aanpak vorm te geven, werken de experts van Bio Control Group met IPM (Integrated Pest Management). Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen, zowel op locatie als in de sector, continu in de gaten gehouden, terwijl het voor de klant comfort en kostenbesparingen oplevert.

Plaagdierenwering wordt door Bio Control Group effectief op locatie bestreden door gebruik te maken van zeer moderne technieken. Een voorbeeld hiervan is het Grid-systeem. Dit systeem zorgt voor automatische meldingen wanneer er plaagdieractiviteiten worden waargenomen. Zo bent u als klant altijd op de hoogte en kunt u tegelijkertijd erop vertrouwen dat Bio Control Group altijd aan de hoge kwaliteitseisen binnen de sector blijft voldoen.

Over Bio Control Group

Bio Control Group biedt een aantal state-of-the-art oplossingen voor plaagdierproblematiek binnen facilities management. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor hun personeel voldoen en dat er aan alle wet- en regelgeving voldaan wordt.

We werken ook voor deze sectoren

Logistieke sector plaagdierpreventie

Logistiek

Voorkom (structurele) schade aan apparatuur en infrastructuur
Horeca plaagdierpreventie

Horeca

Wij beschermen uw reputatie, apparatuur en goederen
Retail plaagdierpreventie

Food Retail

Door een snelle en effectieve aanpak minimaliseren we de impact van plaagdieren

Voedselverwerkende Industrie

Door snel en effectief optreden beperken wij overlast door plaagdieren tot een minimum

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!