Skip to content

Horeca

Wij beschermen uw reputatie, apparatuur en goederen

Enkel ervaren experts

24/7 dienstverlening

Discrete werkwijze

Duurzaam

Belang van plaagdierpreventie in de horeca

Plaagdieren zijn ongewenste gasten in uw onderneming. Dit gaat niet alleen ten koste van uw reputatie, maar ook ten koste van het door de klant genoten comfort. De experts van Bio Control Group minimaliseren de schade die veroorzaakt kan worden door plaagdieren. Het bestrijden van plaagdieren beschermt niet alleen uw reputatie, maar ook uw apparatuur en goederen, iets wat op jaarbasis een grote financiële kostenbesparing met zich meebrengt. Ten slotte is effectief optreden tegen plaagdieren cruciaal om maatregelen van de NVWA te voorkomen.

Om invulling te geven aan geïntegreerde plaagdieraanpak (IPM), heeft Bio Control Group de ECEME-methode ontwikkeld. ECEME staat voor Exclusion, Counsel, Eradication, Monitoring en Evaluation. Door het proces van begin tot einde te begeleiden en vorm te geven, wordt een langdurig oplossingsgerichte aanpak gegarandeerd.

Lees verder

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!

Hotelkamers

Onwenselijk voor iedere hotelier: bedwantsen in uw hotelkamers. De toenemende internationalisering van de sector zorgt ervoor dat bedwantsen zich steeds sneller verspreiden. Een effectieve aanpak is dus van essentieel belang: de nachtrust van uw gasten heeft immers topprioriteit. Of u nu een zelfstandige hotelier bent of een hele grote keten: Bio Control Group staat voor u klaar.

Ook andere plaagdieren, zoals knaagdieren en insecten worden met behulp van effectieve monitoring door het hypermoderne Grid-systeem in de gaten gehouden. Dit systeem alarmeert automatisch onze plaagdiertechnicus en wij stellen het helemaal naar uw voorkeur in. Daarbovenop vindt er regelmatig een inspectie van uw bedrijf plaats, zodat wij samen aan de hoge kwaliteitseisen binnen de horeca voldoen.

Restaurants

Tegenwoordig staat het internet vol met beoordelingen van uw onderneming; klanten delen namelijk maar wat graag hun ervaringen. Om ervoor te zorgen dat plaagdieren zoals muizen, ratten en kakkerlakken deze beoordeling niet negatief beïnvloeden, zorgen onze experts voor een optimale plaagdierwering.

Plaagdieren horen simpelweg niet thuis in uw onderneming. Bio Control Group is gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van uw personeel, zodat uw personeel leert omgaan met de (internationale) standaarden van HACCP Nederland en BRC. Dit zijn voor de klant en de sector essentiële kwaliteitskenmerken.

Over Bio Control Group

Bio Control Group biedt een aantal state-of-the-art oplossingen voor plaagdierenproblematiek in de horeca. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. De Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor hun personeel voldoen en dat er aan alle wet- en regelgeving voldaan wordt.

Wij werken ook voor deze sectoren

Logistieke sector plaagdierpreventie

Logistiek

Voorkom (structurele) schade aan apparatuur en infrastructuur
Retail plaagdierpreventie

Food Retail

Door een snelle en effectieve aanpak minimaliseren we de impact van plaagdieren

Voedselverwerkende Industrie

Door snel en effectief optreden beperken wij overlast door plaagdieren tot een minimum
Facility management plaagdierpreventie

Facilities Management

Voor iedere plaagdieruitdaging in de facilitaire sector een duurzame oplossing op maat

Vrijblijvend advies van een van onze experts

We staan u met plezier te woord!