Vastgoed

Als verhuurder van een kantoor en/of winkelpand, is het huurgenot van uw huurder het allerbelangrijkst. Ongedierte, past niet in dit plaatje. Overlast van onder andere muizen, ratten, vliegen en mieren, zorgt voor ontevreden huurders. Ongedierte brengt voor hen ernstige schade in de interne infrastructuur. Knaagschade veroorzaakt door muizen, bijvoorbeeld in de serverruimte, kan voor uw huurder ernstige financiële schade veroorzaken. In de bedrijfskantine veroorzaakt ongedierte een risico voor de gezondheid van het personeel van uw huurder. De reputatie van uw huurder is ook in het geding, onder zijn klanten en personeel. Kortom, activiteit van ongedierte zorgt voor veel klachten en ontevreden huurders. U wilt als verhuurder, uw huurders bij zulke klachten direct ontzorgen.

Onze expertise in ongediertepreventie en -bestrijding zorgt ervoor dat wij een breed scala hebben aan oplossingen. Wij adviseren u welke aanpak het beste aansluit bij uw pand, om muizen, vliegen, mieren, zilvervisjes en ratten te voorkomen. We kunnen in samenwerking met u een oplossing op maat creëren, conform uw behoeften en wensen.

Same Day Service

Bij Bio Control Group werken wij altijd met een snelle service. Door onze jaren lange ervaring weten wij precies hoe wij ongedierte effectief en efficiënt kunnen voorkomen en bestrijden. Onze focus ligt op preventie, omdat wij willen voorkomen dat uw huurders last krijgen van ongedierte. Alle bestrijdingstechnici van Bio Control Group hebben door middel van verschillende opleidingen binnen Bio Control Group, uitgebreide kennis en expertise op het gebied van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. De bestrijdingstechnicus, zal tijdens zijn inspecties advies geven over hoe wij in samenwerking met u en uw huurder ongedierte kunnen voorkomen. Door preventieve maatregelen te nemen, bespaart u kosten, omdat bestrijding dan niet meer nodig is.

shutterstock_1615870750

Veel voorkomende ongedierte in de branche, lees meer.

Eén paar muizen kunnen 2700 nakomelingen geven. 

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten 

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende kakkerlak in Nederland en legt in één ei-pakketje 30 nieuwe soortgenoten.

Eén paar muizen kunnen 2700 nakomelingen geven. 

Kamervliegen ontlasten zich telkens ze ergens gaan zitten 

De Duitse kakkerlak is de meest voorkomende kakkerlak in Nederland en legt in één ei-pakketje 30 nieuwe soortgenoten.

Rapportages

Door het digitale rapportage systeem van Bio Control Group, is het voor u inzichtelijk wat onze bestrijdingstechnicus tijdens zijn inspectie heeft geconstateerd, welke adviezen hij u hierbij geeft en of deze zijn opgevolgd door uzelf of de huurder van het pand. U kunt zelf bepalen wie er toegang heeft tot uw client portaal. Uzelf als verhuurder, de huurder of beide partijen. In uw client portaal ziet u in één oogopslag of er sprake is van last, waar deze last is en eventueel wat de oorzaak hiervan is. Maar kunt ook inzien wat onze aanbevelingen zijn. Omdat u deze online rapportage direct na ons bezoek ontvangt, kunt u snel schakelen.

Bel ons

Wij bellen u terug

Stel uw vraag via WhatsApp

Gratis inspectie aanvragen