Hygiene en voedselveiligheid voor uw bedrijf

Onze lead auditors staan voor u klaar

Bio Control Group is uw partner voor preventie en bestrijding van ongedierte. Door onze grote ervaring en intensieve samenwerking met onze klanten bieden wij u de meest efficiënte, duurzame en betaalbare oplossingen. Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in onze diensten en technieken voor het weren en bestrijden van ongedierte. 

Een overzicht van de branches waarin wij actief zijn

Erkende ongediertebestrijders bij u thuis voor een eerlijke prijs

Actuele plagen

Ratten >

4 manieren om bedwantsen eenvoudig te herkennen

Duurzaam bestrijden met respect voor mens en milieu

Wij geven altijd garantie op onze wespenbestrijding

Digitaal logboek

Uw digitale omgeving

Integrated Pest Management

Bio Control Group gebruikt als methode IPM (Integrated Pest Management): een geïntegreerde aanpak van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij het bestrijden van ongedierte voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Onze expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.